About

[row] [span6][title_box title=”Over DI-FO Fotografie”] [/span6] [span6][title_box title=”Wat u kunt verwachten”] [extra_wrap]

Portretfotografie

Bij portretfotografie ligt de focus de expressiviteit van het model. Het gaat erom u díe bepaalde look uit te laten beelden waarmee u iets wilt zeggen zonder woorden. DI-FO Fotografie ziet het maken van portretfoto’s daarom als een mooie uitdaging en gaat dan ook uiterst professioneel te werk.
We maken verschillende foto’s vanuit diverse hoeken en met gevarieerde belichting om een indrukwekkende compositie te creëren.

Huwelijksreportage

U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide huwelijksreportage. Wij leggen met zorg de prachtige momenten vast op deze onvergetelijke dag. Of het nu tijdens de huwelijksvoltrekking (zowel de wettelijke, als de rituele) is, en/of tijdens de daaropvolgende receptie, wij zorgen ervoor dat u tevreden terug kan kijken op één van de mooiste momenten uit uw leven.

Ook kunnen wij iets unieks voor u betekenen door een studio op te zetten op de locatie waar het huwelijk zich zal voltrekken, zodat we ook groepssessies en individuele foto’s kunnen maken.

[/extra_wrap] [/span6] [/row][hr]